Esse exuviance logo dermaroller logo enerpeel logo NBE logo synchroline logo gemini

Varumärken

På Face & Body används världsledande hudvårdsmärken. Alla har sin unika formula & egenskap som påverkar hudens funktioner.

Synchroline är ett italienskt medicinskt hudvårdsmärke med kliniska ingredienser. Hudvårdsprodukterna är skapade för att samverka med traditionell medicinsk behandling. Produkterna har som mål att passa alla hudtyper och samtidigt behandla många olika hudproblem.
LÄS MER...

Exuviance utvecklas av det amerikanska företaget Neostrata. Det är ett medicinskt-dermatologiskt företag som forskar och utvecklar nya produkter för att förbättra hudvården.
LÄS MER...

Dermaroller skapar en reparations- och tillväxtstimulering som gör behandlingen lämplig på en rad indikationer som rynkreducering, solskadad och pigmenterad hud.
LÄS MER...

Enerpeel är en serie av kraftfulla kemiska peelingar som verkar på såväl acne och fet hy som rynkor och fina linjer, oelastisk och fuktfattig hy samt pigment-förändringar, rosacea och solskador.
LÄS MER...

Nannic Beautifying Energy lanseras av Cosmetiqann tillsammans med Nannic och är ett nytt revolutionerande koncept inom skönhetsbehandlingar. Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för kosmeceutiska skönhetsbehandlingar.
Resultat utan kirurgiska ingrepp laserljus eller andra aggressiva metoder.
LÄS MER...

Maya Beauty engineering etablerades 1980 som pionjär inom microdermabrasion och har utveckalts till att idag vara den ledande leverantören av innovativa teknologier för estetiska hudvårdsbehandlingar.
LÄS MER...